Saturday, October 25, 2014

Tour To Hayama Area #2 French Cuisine


We had lunch at French cuisine,  "La Maree De Chaya."
ここ、「ラ・マーレ・ド・茶屋」で昼食です。


Such location brings us great view. Let's get inside!
この地にあって素晴らしい景色が楽しめます。

It was a fine clear day. I could enjoy perspective views...
Oh, I can see...
この日は快晴で、遠方の景色も楽しめ・・・

Enoshima island over there!!
向こうには江ノ島も見えました!!

Now it's time for dinner.
さて、お食事開始です。

Soup of the day. Sweet-potato potage.
本日のスープ。サツマイモのポタージュ。

Appetizer. Pork terrine, Onion quiche, Fish salad sashimi style.
前菜盛り合わせ。豚肉のテリーヌ、タマネギのタルト、魚のお刺身風サラダ。

Main dish. Sauteed Red sea bream with balsamic sauce.
Usually I don't have fish so much. But I could have this one without resistance.
メインはお魚。真鯛のポワレ、バルサミコソース。
普段、魚はあまり食べないのですが、これは抵抗無く食べられました。

Dessert. Cream Brulee of Chestnut and Pear
デザート。栗と洋梨のクリームブリュレ

After all, we were heading to the next destination.
さて、食事の後は次なる目的地に向かいます。

To be continued
つづく

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