Saturday, November 23, 2019
Dine At Armani
I dined at Armani a few days before my birthday. It's sort of my birthday dinner.
自分の誕生日の数日前に、アルマーニでお食事を。つまりバースディディナーですね。
Since it's Italian cuisine, it's massive!
The gratin as an hors d'oeuvre. Egg plant, potato parmigiana.
イタリアンのオードブルはボリューム満点。いきなりグラタンが出てきましたよ。茄子とジャガイモのパルミジャーノグラタン。
The second dish was lobster risotto with black garlic. This one was also heavy.
次はオマールエビのリゾット、黒ニンニクの香り。これもかなり強力。
Then we had fish. Sauteed grouper, Bottarga lemon cream and black cabbage.
これはお魚の料理。ハタのオーブン焼き。レモンとボッタルガのクレマ黒キャベツ添え。
Lamb, black cabbage, mushrooms and farro. It tasted mild and I liked it a lot.
子羊のロースト。黒キャベツ、スペルト小麦、大黒シメジ、マスタードソース。クセが無くてとても美味しかったです。
Tiramisu ad our dessert. I think it's must have one for Italian dish.
ティラミスはイタリアンには必須ですよね。
Italian coffee with pettit fours. I was thinking of espresso though. They said that it's very strong coffee so I had regular one instead.
コーヒーと共にビスコッティとチョコレートも。本当はエスプレッソにしようかと思ったのですが、強めのコーヒーと言う事で、普通のものにしました。
Oh well, I get older on my B-day....
誕生日で、また一つ年取っちゃったよ・・・
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment