Since I bought lots of bell peppers of Fukushima so I've looked for a recipe for them.
福島産のピーマンを沢山買ったのでレシピを探しました。
Here is the recipe.
bell pepper 7 to 8, sliced.
soy sauce 1 1/2 TBSPs(23ml)
honey 1 tsp(5ml)
vegetable oil 1 TBSP(15ml)
sesame oil 1 tsp(5ml)
1) Heat fry-pan and put into both vegetable oil and sesame oil in it.
2) Add sliced bell peppers and stir-fry.
3) When it soften, add soy sauce and honey. Stir-Fry about a few minutes.
4) Add black pepper for additional flavor.
作り方
ピーマン 7~8個 輪切りにする
醤油 大さじ 1 1/2
蜂蜜 小さじ 1
サラダオイル 大さじ 1
胡麻油 小さじ 1
1)フライパンにサラダオイルと胡麻油の両方を入れ熱します。
2)種を取って輪切りにしたピーマンを加えて炒めます。
3)しんなりと軟らかくなったら醤油と蜂蜜を加え、さらに炒めます。
4)好みでブラックペッパーを加えます。
It's quite easy.
とっても簡単ですよ。
The original recipe is from ELLE cooking book 2011 July issue #13.
オリジナルレシピはELLEクッキングブック2011年7月号からのものです。
Sunday, September 18, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
3 comments:
こんにちは~
美味しそうですね^^
このレシピ、簡単で私の好きな味付けなので、作ってみますね!
ごめんなさい。
名前がLだけになっていたかもしれません^^;
Lotus Wingです。
Lotus Wingさん
これは本当に簡単で美味しく出来るので、お気に入りのレシピになりました。
少しでも助けになればと、材料は被災地産の物を使ってます。
名前、Lだけでもブログアドレスはリンクされてましたよ。
Post a Comment