Saturday, October 25, 2014
Tour To Hayama Area #2 French Cuisine
We had lunch at French cuisine, "La Maree De Chaya."
ここ、「ラ・マーレ・ド・茶屋」で昼食です。
Such location brings us great view. Let's get inside!
この地にあって素晴らしい景色が楽しめます。
It was a fine clear day. I could enjoy perspective views...
Oh, I can see...
この日は快晴で、遠方の景色も楽しめ・・・
Enoshima island over there!!
向こうには江ノ島も見えました!!
Now it's time for dinner.
さて、お食事開始です。
Soup of the day. Sweet-potato potage.
本日のスープ。サツマイモのポタージュ。
Appetizer. Pork terrine, Onion quiche, Fish salad sashimi style.
前菜盛り合わせ。豚肉のテリーヌ、タマネギのタルト、魚のお刺身風サラダ。
Main dish. Sauteed Red sea bream with balsamic sauce.
Usually I don't have fish so much. But I could have this one without resistance.
メインはお魚。真鯛のポワレ、バルサミコソース。
普段、魚はあまり食べないのですが、これは抵抗無く食べられました。
Dessert. Cream Brulee of Chestnut and Pear
デザート。栗と洋梨のクリームブリュレ
After all, we were heading to the next destination.
さて、食事の後は次なる目的地に向かいます。
To be continued
つづく
Labels:
restaurant,
travel
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment